zondag 16 oktober 2011

Aan de haak geslagen

Hallo allemaal,
Ik ben aan de haak geslagen,heb de beren even opzij gelegd.Heb dat altijd even dan moet ik effe wat anders doen,even een pauze zeg maar.
Ik had graag aan de ahoy deel genomen aan de poppen en berenbeurs maar heb dat door mijn beperking moeten annuleren met pijn in mn hart.Mischien volgend jaar weer met een paar hulp troepen.

Nu even wat foto's van wat ik heb gemaakt.

Groetjes Corina

1 opmerking:

't Glimmenhofje zei

Hoi Corina,
Allereerst bedankt voor je reactie op mijn blog over mijn hobby kamertje. Wat je zegt over dat je geen eigen ruimte hebt in huis door je tieners is bij ons net zo! Ik heb hier drie kids in de leeftijd 21, 18 en 15 lopen en weet wat je bedoelt met ruimte gebrek...en rommel overal...
Gelukkig hadden wij dit kleine hokkie (want meer is het niet) over waar voorheen troep opgeslagen lag. Deze omgetoverd (en dus veel weggedaan) tot een plekje voor mezelf, want ik werd gek van het steeds op zoek te moeten waar ik dit of dat nou toch had opgeborgen. Ik kijk dan ook echt uit naar dit plekje.
Maar ik heb even rondgekeken op je blog en zie dat jij ook erg creatief bent, zég! Je maakt hele mooie beren en ook leuke gehaakte knuffels!! Helemaal leuk!!
Ik kom graag weer eens bij je kijken en hopelijk jij ook nog eens bij mij. Kun je het eindresultaat straks ook aanschouwen.
Hartelijke groetjes, Joyce Glim.