vrijdag 20 januari 2012

Eindelijk weer wat nieuwe dingen

Hallo, Heb weer wat nieuwe dingen gemaakt,wilde het al eerder plaatsen maar het ging niet bij blogger. Ook baal ik er van dat ik bij niemand geen reacties kan plaatsen, vind ik echt vervelend hoe het kan weet ik niet ,maar hoop dat het snel is verholpen,volgens mij hebben meer mensen er last van. Nu even wat nieuwe foto's van wat ik heb gemaakt. Ik ben op moment bezig om poppen van tricot te maken. Als eerste een foto van mijn babypop, ze is geheel gemaakt van tricot ook het lijfje. Het gewicht is ook lekker zwaar dmv zakjes hele kleine steentjes. De haartjes heb ik er helemaal ingenaaid het zijn eigenlijk allemaal lussen. Het vestje wat ze aan heeft en de haarband zijn ook zelf gehaakt,ben nu met het broekje bezig en ze krijgt ook nog schoentjes aan.Als dat klaar is maak ik weer een nieuwe foto.
Het dekentje is ook door mij zelf gehaakt in de kleuren van de kleertjes. Ook heb ik twee kaboutervrouwtjes gemaakt,ik heb deze gemaakt met het patroon van atelier Lindelicht van de vertelkabouter,ik heb er alleen een eigen draai aan gegeven
Nou fijn weekend allemaal Groetjes Corina

2 opmerkingen:

Kenth Bears zei

Ze zien er prachtig uit.Wat leuk dat je ook poppen maakt.Is alles goed bij jullie? Groetjes uit Zweden. Kram Karin

't Glimmenhofje zei

Wat een ontzettende mooie poppen heb je gemaakt en vooral die eerste is zo lief! Het heeft zo'n lieve uitstraling en het dat dekentje is het gewoon een popje dat je wilt knuffelen! Mooi ook dat haar met van die lusjes gemaakt. Ik zou niet weten hoe je dat gedaan hebt, maar het ziet er prachtig uit.
En ik ben ook niet zo goed in uitleg geven als er iets niet klopt of werkt in blogland, maar het schijnt dat je er op moet letten bij het inloggen op je blog, dus als je bij google een blog hebt aangemaakt kom je eerst in een scherm waarbij je moet gaan inloggen, en als je daar een vinkje "aan" hebt staan bij het stukje " aangemeld blijven", dan schijnt dat nog wel eens het reageren bij anderen te blokkeren. Misschien is dat het bij jou ook? En anders schijn je ook in je blogaccount naar de "reacties" te kunnen gaan waar je daar op beantwoorden alsnog kunt reageren... Ik weet niet of je er iets aan hebt of er wat mee kunt, maar het is het proberen waard, toch? Succes. Groetjes, Joyce.