donderdag 25 oktober 2012

wat nieuwe beertjes

Hallo allemaal, Ben druk bezig geweest met het uitproberen van nieuwe patroontjes en hier het resultaat
OOk was ik hier in de kringloopwinkel tegen dit kastje aangelopen ,heb hem schoon gemaakt en geverfd en de laatjes beplakt met mooi scrappapier.
Nou dat was het weer fijn weekend alvast

6 opmerkingen:

sharon's shabby creations zei

lieve Corina,

Ik vind het echt helemaal te gek!!! Wat heb jij dat mooi gedaan zeg!! Dat kastje daar heb je jezelf echt helemaal mee overtroffen!! Je hebt het heel smaakvol gedaan!! En wat een leuke beestjes heb je gemaakt zeg!! Je gaat zeker ook naar de brabanthallen? Ik zou zeggen als je zo door gaat kan je volgend jaar een stand huren want ik denk dat je het druk gaat krijgen!! Hoe zijn de vorderingen met je aap? Of heb ik een post gemist?
Ik hoor het graag weer!!
Lieve groetjes Sharon

zeeuwsmeisje zei

Wat een schitterende beren heb je gemaakt. Echt een hele kunst prachtig gewoon. Fijn dat je tegen zo'n leuk kastje aanloopt moet je maar net treffen. Vind hem ook erg duur de kringloop bij jullie kijk altijd liever bij de snuffelhal hier. Maar dit is een super kastje en staat prachtig bij je werk.
gr lisette

Wateringen zei

Lieve Corina,

Meisje ik wil je even heel hartelijk bedanken voor je ontzettend lieve woorden over mijn schepseltjes...
Wat jammer dat je niet kunt komen op de beurs...maar volgend jaar zal ik je daar vast ontmoeten, en dat zal vast geweldig worden.

Wat een tofffe diertjes heb je weer gemaakt..en je kastje is eindeloos...geweldig zoals jij alles kunt..je muis is ook zo schattig.

Dag lieve meis...
alle liefs
poppenjansje uit Wateringen
www.marijkevanooijen.blogspot.com

't Glimmenhofje zei

Hoi Corina,
Allereerst bedankt voor je lieve berichtje op mijn blog! En gelijk ging ik natuurlijk ook weer even bij jouw blog lezen en genieten van je prachtige creaties... Wat een enige poppen en beren maak jij toch...daar voel ik me dan weer heel nietig bij hoor! En dan ook nog van die lieve kleertjes die je erbij haakt of breit of maakt... echt te gek! Dat kastje is toch wel een hele vondst zeg en ik vond het enig hoe leuk hij als totaal plaatje met die beertjes en spulletjes erbij. Echt leuk! Ik kom weer vaker bij je kijken en meegenieten...
Ik probeer inderdaad weer de draad in blogland een beetje op te pakken, maar dat is toch nog een beetje afhankelijk van mijn ziekzijn... Gelukkig nu even een paar goeie dagen...
Lieve groetjes, Joyce.

Esther zei

Hoi Corina ik kom net bij Joyce vandaan, wat een prachtig blog heb jij en wat een prachtige spulletjes maar je. Groetjes Esther.

Kenth Bears zei

Wat een schitterend kastje is dat geworden,Super leuk.
Kram Karin