vrijdag 27 september 2013

Daar zijn we weer!!!!!!

Hallo allemaal,
 Het is weer een tijdje geleden dat ik wat van me heb laten horen,heb wel jullie blogs allemaal gewoon gelezen.
Zoals jullie weten maak ik ook teddyberen,ik doe dit al vanaf 1993.Er zijn er ook heel wat uit mijn handen gekomen en zwerven ook heel wat over de hele wereld.
Ik heb ook heel wat keren aan beurzen deelgenomen met heel veel plezier.Daar is vier jaar geleden nadat ik ernstig ziek ben  een einde aan gekomen.In April van dit jaar heb ik wel op een beurs gestaan ,en ik moet zeggen met heel veel plezier.Ik had dan ook voor Oktober dit jaar de grote poppen en berenbeurs in de Brabbanthallen willen gaan doen,maar helaas heb ik deze geanuleerd ,ik denk niet dat ik het kan volbrengen twee dagen achter elkaar.Alle stress en bijkomende dingen worden me denk te veel,ik wil wel ,maar moet kiezen.Nu moet ik zeggen sinds ik het heb geanuleerd dat er een hele last van me schouders is gevallen.Ik zou genoeg beren hebben voor op mijn stand.
Maar genoeg ik heb intussen niet stil gezeten hoor!
Ik ben weer aan het haken geslagen.Ik heb jullie in de vorige post een stuk van mijn deken laten zien en hij is alweer een tijdje af hoor.
Het is zo heerlijk nu het wat kouder wordt om er lekker onder er kruipen,maar er waren er nog twee die het wel lekker vonden.
 
Ik was weer begonnen om een tweede deken te maken met heel veel verschillende kleuren en steken.Maar door het gebruik van verschillende steken begon hij ongelijk te lopen.Op een gegeven ogenblik ben ik ermee gestopt ik denk dan ga ik hem dubbel vouwen en maak ik er een groot kussen van.Maar onze kat heeft een hangmand aan de verwarming en die is van pluche maar een beetje een saaie kleur,dus ik dacht ik hem daar wel omheen maken en dit is het resultaat en moet zeggen hij is er heel blij mee.


Ik heb ook nog een col gehaakt en een doily(ouderwets kleedje)maar die laat ik de volgende kaar zien.
Nou allemaal een fijn weekend!!!
Liefs Corina♥♥♥

5 opmerkingen:

Anja zei

Prachtig !!!
Zoveel kleur, heerlijk !!

zeeuwsmeisje zei

Wat jammer dat je de beurs moet laten schieten, maar als het een last wordt ipv genieten heb je de goede keus gemaakt. Wat een vrolijke kleuren heb je gebruikt voor het kleed wordt er helemaal blij van.
gr lisette

Anoniem zei

hahaha prachtige foto's en wat ziet het er mega mooi uit dat kleed ( met dieren )
fijn weekend liefs jenneke

Michelle maakt... zei

Oooh, die hangmand staat ook nog op mijn lijstje, en nu ik jouw kleurrijke resultaat zie, heb ik meteen zit om eraan te beginnen!

Margaret zei

Wat maak je mooie dingen. Ik vind je beren wel heel erg mooi.